Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaFavilla – un nou magazin de mobila italiana in Bucuresti

Favilla – un nou magazin de mobila italiana in Bucuresti

Favilla – un nou magazin de mobila italiana in Bucuresti

București, România – Favilla, distribuitor autorizat al producătorului italian de mobila Scavolini, a anunțat lansarea noului său showroom de mobilier de bucătărie și baie, în București.

Scavolini este liderul pieței italiene de mobilă și un reper al calității și designului în domeniu. Cu o experiență de peste 60 de ani, Scavolini propune soluții personalizate pentru fiecare spațiu, cu materiale rezistente, culori moderne și accesorii funcționale.

Favilla isi propune sa devina un nume de referință în furnizarea de mobilier italian de înaltă calitate în România, oferind produse care combină designul elegant cu funcționalitatea. Noul magazin de mobila din Bucuresti va oferi o experiență de cumpărături unică, permițând clienților să vadă și să simtă mobilierul de bucătărie și baie într-un mediu confortabil și modern.

“Suntem încântați să deschidem noul nostru showroom și să oferim clienților noștri o gamă largă de produse de la Scavolini și alți producători premium de mobilier”, a declarat directorul general al Favilla. “Noul showroom va oferi o experiență de cumpărături personalizată și ocazia de a vedea în persoană designul de înaltă calitate și funcționalitatea produselor noastre.”

Noul showroom este situat în inima Bucureștiului, pe strada Invingatorilor nr 29 si și oferă o experiență de cumpărare interactivă și plăcută pentru toți cei care sunt în căutarea de mobilier de calitate superioară. Aici puteți găsi o gamă variată de mobilier de bucătărie și baie, precum si accesorii de bucătărie, baterii, electrocasnice și multe altele. În plus, personalul instruit și amabil va fi disponibil pentru a oferi servicii complete de consultanță, proiectare și montaj.

Pentru mai multe informații despre Favilla și produsele sale, vă invităm să vizitați site-ul Favilla – Magazin Mobilă Italiana. Dealer Oficial Scavolini sau să ne contactați la numărul de telefon 0754 662 452 sau la adresa de e-mail office@favilla.ro.

Favilla – un nou magazin de mobila italiana in BucurestiFavilla - un nou magazin de mobila italiana in Bucuresti

Favilla – un nou magazin de mobila italiana in Bucuresti:

Favilla: Showroom Mobilă Italiana. Magazin Oficial Scavolini

click pt intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 

GD Star Rating
loading...