Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaAlegerea bucatariei – (3) chiuveta pentru bucatarie

Alegerea bucatariei – (3) chiuveta pentru bucatarie

Alegerea bucatariei – (3) chiuveta pentru bucatarie

Cand alegi chiuveta pentru bucatarie trebuie luate in calcul mai multe caracteristici ale acesteia :

  • Numar si dimensiuni cuve chiuveta pentru bucatarie – pentru numarul de cuve al chiuvetei este importanta parerea utilizatorului si apoi spatiul disponibil. In functie de gradul si modul de utilizare al beneficiarului se opteaza pentru 1, 2, 3 sau chiar mai multe cuve, o combinatie intre cuve de dimensiuni diferite si eventual zone de picurator.
  • Material/Finisaj chiuveta pentru bucatarie- pentru chiuvete se folosesc materiale specifice fiecarui producator prin modul de prelucrare, tratare compozitie. In general se gasesc chiuvete pentru bucatarie din inox (satinat, décor/anti-pata, vopsit) sau din materiale compozite tip piatra naturala combinata cu rasini si adezivi. In cazul in care blatul este realizat din inox sau material compozit (denumirea este specifica fiecarui producator) se poate opta si pentru chiuveta din acelasi finisaj dar cu verificarea disponibilitatii si a pretului.
  • Dimensiuni chiuveta pentru bucatarie- dimensiunile importante ale chiuvetei sunt cele de gabarit (lungime, latime) care influenteaza caracteristicile mobilierului si cele practice (adancime, lungime, latime cuve) care sunt cerute de utilizator. Dimensionarea corpului de baza pentru chiuveta se face functie de numarul si dimensiunile cuvelor, sub zona de picurator poate fi montat un corp de mobila sau masina de spalat.
  • Mod de instalare chiuveta pentru bucatarie- chiuveta in cadrul mobilierului de bucatarie se incastreaza in blatul de lucru: peste blat, la nivelul blatului sau sub blat. Pentru modelele cu incastrare sub blat au la nivelul blatului este necesar un anumit tip de blat de lucru, in general piatra naturala sau compozit, nu se recomanda acest tip de instalare in blat laminat. Exista si chiuvete tip “monobloc” cu instalare in mobila de bucatarie functie de caracteristicile specificate de producator dar si acestea respecta in principiu aceleasi reguli principale -sub blat, la nivelul blatului sau independent de nivelul blatului.
  • Accesorii chiuveta pentru bucatarie– fiecare producator specifica pentru modelele de chiuvete ce accesorii se recomanda si pot fi folosite. Aceste accesorii sunt corelate cu dimensiunile modelelor de chiuvete si este posibil ca nu orice sistem prezentat la un model sa poate fi adaptat si al alt tip de chiuveta (chiar daca este de la acelasi producator). Aproape independent de tipul chiuvetei se poate opta pentru diferite tipuri de baterie (instalare, material, culoare, dimensiuni, mono/dubla comanda, doua/trei cai, “tip sub fereastra”, dus, etc.), sisteme de dozare detergent, sistem filtru apa sau tocator de resturi menajere.

Mai multe detalii pentru alegerea bucatariei – articole blog

Exemple firme producatoare electrocasnice incastrabile / chiuveta pentru bucatarie :

Wald, Dominox, StudioCasa, Whirlpool, Zanussi, Indesit, Hotpoint, Franke, Candy, Rex, Bosch, Beko, Gorenje, Electrolux, Elica, Smeg, Siemens, Miele, SubZero, Barazza, Wolf, Gaggenau, Signature, Ilve, Flamec, Faber, Cristina, Grohe, Gessi, Kludi, Nobili, Axor, si altele

Pentru informatii suplimentare chiuveta pentru bucatarie www.supermobila.ro/contact sau va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii suplimentare site – favilla.ro Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

#favilla #bucatarii_italia #bucatarii_scavolini #scavolini_romania #bucatariidelux #mobila_de_bucatarie #supermobila #bucatarii_design #mobila_bucatarie #bucatarie_de_lux #design_lux #design_industrial #design_bucatarie #chiuveta #chiuveta_bucatarie

GD Star Rating
loading...