Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaAlegerea bucatariei – (7) aparate frigorifice pentru bucatarie

Alegerea bucatariei – (7) aparate frigorifice pentru bucatarie

Alegerea bucatariei – (7) aparate frigorifice pentru bucatarie

Sunt necesare aparate frigorifice pentru bucatarie (combina, frigider, congelator, racitor vin, sertare frigorifice) pentru care se pot sublinia urmatoarele observatii:

  • Tipul aparatului frigorific – in bucatarie se pot regasi in functie de nevoile utilizatorilor si de spatiul disponibil o serie de aparate frigorifice – modele clasice de frigidere/combine frigorifice sau aparate incastrabile in mobilier de tipul racitoarelor de vin, congelatoarelor sau frigiderelor incastrabile sub blat. Aparatele frigo (independente) pentru care producatorul nu specifica modul de incastrare in mobilier este recomandat sa nu se incastreze.
  • Mod de instalare – aparatele frigorifice se incastreaza in mobilier sau se amplaseaza independent in functie de specificatiile tehnice ale producatorului. Pentru electrocasnicele incastrabile sunt necesare schitele tehnice inainte de realizarea proiectului final de mobilier si lansarea garniturii in productie efectiva. Sunt modele care necesita module complete de mobilier (structura si usi), altele au nevoie doar de flancuri si usi (separat) sau se poate doar usa de mobilier sa fie suficienta la incorporarea in proiect. Fiecare model are nevoie in afara de un spatiu fizic in care sa fie amplasat si de un spatiu pentru folosire facila si normala (ex.distanta laterala fata de pereti pentru deschidere completa usi). aparatele frigorifice incastrabile au dimensiuni standardizate cu usile si lateralele nefinisate, in sensul in care sunt drepte, albe si cu anumite prelucrari (gauri, suruburi, sisteme plastic la vedere). Ele sunt realizate astfel incat sa se poate prinde in si de mobilier (structura, usi) si functiona impreuna. Aceste aparate frigorifice pentru bucatarie nu pot functiona in conditii normale si practice fara a fi instalate corespunzator in cadrul mobilierului.
  • Dimensiuni aparate frigorifice pentru bucatarie– latimea aparatelor frigorifice incastrabile (frigidere, combine frigo sau congelatoare) este in general de 60cm dar exista si dimensiuni speciale considerate atipice. Combinele frigorifice cu montare independenta de mobilier au dimensiuni variate functie de fiecare producator si se pot regasi cu latime intre 50 si 120cm. Pentru aparatele de incastrat cu montare sub blat se gasesc aparate cu inaltimi intre 70 si 90cm, cele care se monteaza in coloane au 120-200cm inaltime iar cele independente sunt intre 90 si 210cm.
  • Observatii aparate frigorifice pentru bucatarie– frigiderele, congelatoarele si combinele frigorifice pot avea functii si accesorii diferite functie de: modul de circulare al aerului (ex. ventilare, no frost, decongelare, etc.) zonele cu temperatura controlata, dispunerea politelor si cosurilor interioare, programe si control extern (panou digital extern, control la distanta, camera video interioara, etc.).

aparate frigorifice pentru bucatarie: 

Pentru informatii suplimentare aparate frigorifice pentru bucatarie www.supermobila.ro/contact sau va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii suplimentare site – favilla.ro Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

#favilla #bucatarii_italia #bucatarii_scavolini #scavolini_romania #bucatariidelux #mobila_de_bucatarie #supermobila #bucatarii_design #mobila_bucatarie #bucatarie_de_lux #design_lux #design_industrial #design_bucatarie #frigider #frigider_incastrabil #congelator_incastrabil  , aparate frigorifice pentru bucatarie

GD Star Rating
loading...