Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaTarguri de mobila 2011 -Bucuresti

Targuri de mobila 2011 -Bucuresti

Targuri de mobila 2011 -Bucuresti

BIFE

Targuri de mobila 2011 -Bucuresti – Targul international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului
31 August – 4 Septembrie 2011, Centrul Expozitional RomexpoAcest targ doreste sa reuneasca si sa promoveze oferte si tendinte de pe piata de profil. In acelasi timp targul se va dovedi un loc de intalnire atat pentru producatorii si distribuitorii de mobila, cat si pentru producatorii si distribuitorii de tehnologii, utilaje si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrare a lemnului, oferind tuturor sansa de a se intalni si discuta noi strategii de afaceri, parteneriate si colaborari.

Tematica:Mobila
Mobilier pentru birouri
Scaune, fotolii, canapele, saltele
Decoratiuni interioare/exterioare
Mobilier pentru spatii publice
Cladiri din lemn
Accesorii si materiale auxiliare pentru industria mobilei
Tehnologii, utilaje şi echipamente pentru exploataţii forestiere, prelucrarea şi tratarea lemnului
Tehnologii, utilaje, echipamente pentru producţia de mobilă
Tehnologii şi echipamente pentru producţia de energie din lemn şi deşeuri din lemn
Ecologizarea şi protecţia mediului în exploataţiile forestiere şi zonele afectate
sursa : www.bife.ro

Salonul Internaţional de Mobilă (SIM), eveniment lansat de Asocia­ţia Producătorilor de Mobilă din Ro­mânia (APMR) în parteneriat cu Euroexpo Trade Fairs, va avea pri­ma sa ediţie în perioada 7-11 septembrie 2011, la Romaero Bă­nea­sa, lângă aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Expoziţia a luat naştere du­pă ce mai mulţi membri ai APMR au fost nemulţu­mi­ţi de condiţiile oferite de Rom­expo pentru târgul de mobilă BIFE. Astfel, asociaţia patronală a de­cis să organizeze un alt eveniment, alegând Euroexpo drept par­tener în urma experienţei acumulate de com­panie în organizarea de târguri şi expoziţii.

În acelaşi timp, şi Euroexpo a decis să renunţe la co­laborarea cu Romexpo, motiv pentru care a ales să organizeze ex­po­ziţiile la Romaero. Salonul Internaţional de Mobilă se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi şi va fi dedicat industriei de mobilă, precum şi produselor finite din lemn, materii prime, accesorii pentru mo­­bilă, decoraţiuni interioare, mo­bilier pentru HoReCa, utilaje şi echi­pa­men­te pentru prelucrarea lemnului.

sursa : www.sfin.ro/articol_22757/targul_de_mobila_se_muta_la_romaero.html

 

intalnire proiect oferta mobilier de bucătărie comanda (supermobila.ro)

 

 

Targuri de mobila 2011 -Bucuresti

Targuri de mobila 2011 -Bucuresti

GD Star Rating
loading...
Targuri de mobila 2011 -Bucuresti, 10.0 out of 10 based on 1 rating