Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaKitchen HUB … socializare, consultanta si bucatarii la alt nivel

Kitchen HUB … socializare, consultanta si bucatarii la alt nivel

Showroom-ul activ il putem folosi in cadrul evenimentelor private pentru cooking show, lansari produse, vlogging, promovare brand sau alte actiuni restranse. Posibilitate de a utiliza aparatele electrocasnice de lux Gaggenau si bucatariile premium Warendorf va duce la un alt nivel aceste intalniri si va crea o amintire de neuitat invitatilor.

Punem la dispozitie un spatiu, intim si amenajat la un nivel premium. pentru realizarea de sedinte foto sau video in vederea realizarii de materiale dedicate persoanelor care folosesc instrumentele social media pentru promovarea produselor, in managementul carierei profesionale, in distribuția și vizibilitatea artistică.

In cazul unor proiecte complexe de amenajare interioara asiguram, pe baza competenentelor si experientei noastre, realizarea zonelor ce implica aparatura electrocasnica si mobilier de bucatarie. Suntem la dispozitia beneficiarului cu toate datele necesare: informatii, cataloage, mostre, schite si showroom cu posibilitate testare produse.

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share

SuperMobila – bucatarii de lux; mobilier, materiale si electrocasnice de calitate superioara

Contact | SuperMobila – bucatarii de lux; mobilier, materiale ,design si electrocasnice de calitate superioara

GD Star Rating
loading...