Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaAmenajare bucatarie – showroom specializat mobila 

Amenajare bucatarie – showroom specializat mobila 

Amenajare bucatarie – showroom specializat mobila 
Favilla.ro showroom – design proiectare mobila bucatarie

In dorinta de a ajuta profesionistii in amenajari interioare si persoanele care doresc informatii referitoare la modul in care se alege mobilierul si se amenajeaza spatiul destinat bucatariei va stam la dispozitie cu un showroom specializat mobila  in acest sens, cu produse,materiale, cataloage si mostre. Va punem la dispozitie experienta si sutele de proiecte la care am lucrat, puteti consulta cataloage si informa despre materialele si finisajele folosite in proiectarea si fabricarea mobilierului pentru bucatarie. Puteti afla despre avantaje si dezavantaje, calitate, pret, proiectare si dispunere module, aparatura electrocasnica si blaturi de lucru, toate intr-o singura intalnire sau in cateva vizite la showroom Favilla.ro – Scavolini Bucuresti .

FAVILLA.RO -Showroom Scavolini – Un spatiu fizic sau virtual, un hub social in care gasim solutii pentru orice bucatarie si uneori chiar mai mult de atat. Favilla.ro este un showroom in care te poti intalni cu specialisti in amenajari interioare sau cu profesionisti in design si proiectare mobilier de bucatarie. Solutiile prezentate au la baza experienta de zeci de ani a producatorului de mobilier si a distribuitorului autorizat in Romania. Mobilierul expus, mostrele, cataloagele si toate informatiile necesare sunt in magazin sau pot fi accesate online.

Prezentarile sunt destinate atat persoanelor care lucreaza in domeniul amenajarilor interioare dar si celor care au nevoie de ajutor in alegerea mobilierului si amenajarea spatiului propriului camin.In functie de cerinte informatiile prezentate sunt cu caracter general sau discutii pe cazuri particulare, spatii si tipologii reale, cereri si planuri personale .

Pentru informatii suplimentare showroom specializat mobila  www.supermobila.ro/contact sau va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii suplimentare site – favilla.ro Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

#favilla #bucatarii_italia #bucatarii_scavolini #scavolini_romania #bucatariidelux #mobila_de_bucatarie #supermobila #bucatarii_design #mobila_bucatarie #bucatarie_de_lux #design_lux #design_industrial #design_bucatarie

showroom specializat mobila 
GD Star Rating
a WordPress rating system
Amenajare bucatarie - showroom specializat mobila , 10.0 out of 10 based on 2 ratings