Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaSchita mobila bucatarie – 19

Schita mobila bucatarie – 19

Schita  mobilier bucatarie – 19

 

            Schita mobila bucatarie – Garnitura mobilier de bucatarie pentru  un spatiu de 800 cm – 400 cm , cu trei fronturi de mobilier asezate paralel . Zona de lucru si de luat masa este dispusa in centrul bucatariei cu acces pe toate laturile – tip insula .

Pentru aceasta dispunere este nevoie ca toate legaturile la utilitati sa fie disponibile in podea si nu pe perete . In aceasta insula sunt montate :  masina de spalat vase si chiuveta (alimenatre apa ,priza si scurgere cana) , plita vetro cu inductie  (priza circuit separat ) si deasupra hota (alimentare retea electrica , tub pentru evacuare aer ) . In plus mai este nevoie de prize la frontul in care sunt incastrate cuptoarele (electric curatire pirolitica ,microunde ) si priza si alimentare apa pentru combina frigorifica side-by-side .

Schita mobila bucatarie

            Usile sunt realizate din sticla neagra prevazute cu rama metalica , structurile sunt laminate gri dar la exterior cele vizibile sunt acoperite cu folie metalica 1mm vopsita negru lucios . Blatul este din conglomerat laminat termorezistent – crem 7.5cm cu bord de aluminiu .

Schita mobila bucatarie

             

 

           

           

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 12200 euro+tva

-pret aparatura – 4100 euro+tva

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro    www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...
Schita mobila bucatarie - 19, 5.5 out of 10 based on 2 ratings