Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaProiectare mobilier bucatarie – spatiu si design

Proiectare mobilier bucatarie – spatiu si design

Proiectare mobilier bucatarie

Pentru comandarea mobilierului de bucatarie este necesar in majoritatea cazurilor sa se realizeze proiectare mobilier bucatarie, o amenajare a spatiului din combinarea modulelor de mobilier, a aparatelor electrocasnice si/sau a locului de luat masa. In acest proiect se tine cont de dispunerea conexiunilor la retelele de alimentare, de usi, ferestre, calorifere sau alte elemente care conditioneaza asezarea anumitor elemente de mobilier.

Masuratorile pot fi facute si de “nespecialisti” in prima faza, aceste dimensiuni insotite de poze pot fi inceputul realizarii unor schite de lucru pe baza carora se poate discuta detaliile urmatoare cu cei care realizeaza proiectul de design interior si/sau cu furnizorul de mobilier de bucatarie. Schitele de lucru (initiale) se modifica usor in functie de restrictiile tehnice, dorintele beneficiarului si disponibilitatea furnizorului de mobila.

In programe de proiectare specifice exista posibilitatea de a vedea in timp real pretul compozitie de mobilier, orice modificare de materiale, finisaje si module implica si modificarea pretului mobilierului de bucatarie. In acest mod se poate realiza in timp scurt mai multe variante de aranjamente, module si materiale, in functie de design si pret se poate ajunge la varianta finala agreata atat de beneficiar, cat si de furnizorul de servicii si mobilier bucatarie.

#SuperMobila – exemple schite pentru acelasi spatiu:

Pentru informatii suplimentare www.supermobila.ro/contact sau va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii suplimentare site – favilla.ro Scavolini Store Favilla.Ro | Facebook

#favilla #bucatarii_italia #bucatarii_scavolini #scavolini_romania #bucatariidelux #mobila_de_bucatarie #supermobila #bucatarii_design #mobila_bucatarie #bucatarie_de_lux #design_lux #design_industrial #design_bucatarie

 

GD Star Rating
loading...