Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobilier bucatarie cu insula peninsula 20

Mobilier bucatarie cu insula peninsula 20

Mobilier bucatarie cu insula peninsula  20

 

Zona de bucatarie deschisa 300 cm – 300 cm cu posibilitatea racordarii setului de aparatura plita – hota in cadrul insulei .  Variantele propuse prezinta incastrata combina frigorifica in coloana , la fel si o combinatie de doua cuptoare –electric si microunde si masina de spalat vase 45cm .

Mobilier bucatarie cu insula peninsula

Pentru a putea realiza conturul la peninsula se alege un material de blat special , in cazul in care se opteaza pentru insula clasica blatul poate fi din orice material (laminat , granit , marmura ,sticla ,inox ,etc.) – ex. Inox .

Mobilier bucatarie cu insula peninsula

Mobilier bucatarie cu insula peninsula

 

Modulele alese sunt standard , cu usi sau sertare ,  interiorul putand fi utilat in functie de preferinte cu separatoare , cosuri inox , suporturi de vase / capace / sticle / detergenti  ,cos gunoi , etc . .

Mobila de bucatarie prezinta usile din sticla , structurile din conglomerat laminat gri si blatul din cristalan gri  , cristalite gri  sau inox iar aparatura care prezinat parti la vedere – inox .

 

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 10500 – 11800 euro+tva  (in functei de blat)

-pret aparatura – 4600 euro +tva

 

Pentru informatii suplimentare Mobilier bucatarie cu insula peninsula va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro    www.supermobila.ro/

 

GD Star Rating
loading...