Blog

Mobilier bucatarie comanda 26

Mobilier bucatarie comanda

Compozitie mobilier bucatarie – 26

 

             

            Dimensiunile camerei sunt de aproximativ 320 cm / 430 cm ,iar  corpurile de mobilier  s-au  aranjat in forma de “U”  pe 240/320/240 . Compozitia cuprinde si zona de luat masa : scaune si masa extensibila 90/90(180) cm .

 

            Combina frigorifica independenta este de tip side-by-side cu dozator de apa/gheata si este instalata la finalul garniturii de mobilier , conectarea la apa se face separat de zona de chiuveta . La alimentarea de apa din zona unde este instalata chiuveta / bateria se racordeaza si o masina de spalat vase . Cuptorul electric incastrat este 90 cm si nu necesita racordare la reteaua de gaz existenta pe peretele opus (plita gaz)  .

Mobilier bucatarie comanda

            Oferta primita este pentru mobilier cu usi laminate si cant de aluminiu , blat laminat 6cm/cant aluminiu si structuri laminate . Inaltimea maxima a mobilierului ajunge la 215 cm , dimensiune limita respectata  si de  racordul exterior al hotei  .

Mobilier bucatarie comanda

 

 

           

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 4100 euro+tva

-pret aparatura – 2100 euro+tva

 

Pentru informatii suplimentare Mobilier bucatarie comanda va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...
Mobilier bucatarie comanda 26, 8.0 out of 10 based on 1 rating