Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaMobila bucatarie Scavolini – Flux

Mobila bucatarie Scavolini – Flux

Mobila bucatarie Scavolini 

Mobila bucatarie Scavolini – Flux

Flux Swing ca majoritatea modelelor de la Scavolini schimba modul de gandirea asupra bucatariei, nu mai este doar o zona de gatit ci prinde viata si culoare. Sunt introduse usile curbe, combinatiile de finisaje devin normale si zonele de lucru se intrepatrund cu insule/peninsule multifunctionale. Mobilierul complicat devine simplu si practic, utilitatea este primordiala dar confortabila. Gama de finisaje cuprinde nuante lucioase,mate, finisaje de lemn iar in cazul blaturilor de lucru si placarilor se pot folosi aceleasi materiale (lucios,mat,lemn) dar si  quartz , inox, sticla sau granit.

 *Pentru detalii si oferte de pret transmiteti intrebarile/schitele la contact@supermobila.ro .

 Forma specială a ușilor și a elementelor de îmbinare, combina bucătăria cu camera de zi, insula sau peninsula pentru micul dejun sau socializare  sunt criterii aproape obligatorii ale acestei unice si inovatoare solutii de design interior desavarsite de Giugiaro Design pentru Scavolini . Cu Swing Flux , designul fuzionează cu funcționalitate pentru a atinge echilibrul perfect de componente, volume, proportii , forme si finisaje . Pentru cei în căutare de stil curat tăiat și soluții inovatoare modelul Flux este alegerea potrivita .

scavolini giugiaro design

Bucataria Flux Swing se recomanda celor care vor sa aduca in casa lor o combinatie de arta, calitate si design , un plus de confort si placere. Sigur gatitul si timpul petrecut in familie va fi altfel imediat ce zona dedicata bucatariei va fi ocupata de un mobilier Scavolini -Flux Swing .

Prezentare model Flux Swing – Scavolini and Giugiaro Design  

bucatarie scavolini Flux-Swing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro www.supermobila.ro/

 

 

 

 

 

 

GD Star Rating
loading...
Mobila bucatarie Scavolini - Flux, 10.0 out of 10 based on 2 ratings