Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaVariante pentru comparare oferte mobilier bucatarie
Mobila italiana de bucatarie cu usi din lemn

Variante pentru comparare oferte mobilier bucatarie

Comparare oferte mobilier bucatarie

Pentru comparare oferte mobilier bucatarie trebuie sa fim siguri ca ofertantii au inteles solicitarea si au transmis ofertele de pret conform detaliile transmise initial. In cazul in care sunt diferente mari intre schitele transmise initial si cele primite in oferte ar fi bine sa revenim pentru clarificari. Daca ofertele nu contin schite, detalii materiale si preturi detaliate pe produse sau game de produse este indicat sa revenim pentru solicitarea lor sau sa renuntam la aceste oferte incomplete.

comparare oferte mobilier bucatarie Compararea ofertelor nu se face doar la pret (!!!) ci, daca schitele sunt aproximativ la fel, se verifica caracteristicile materialelor folosite, accesoriile incluse si serviciile puse la dispozitie (transport, montaj, garantie, certificate conformitate). Sunt cazuri in care oferta de pret pentru mobilier (materiale de baza) este foarte buna dar aceasta nu cuprind anumite produse si servicii, care vor fi incluse ulterior si care vor mari substantial pretul final.

Daca oferta de pret este detaliata se pot observa accesoriile interioare incluse (cosuri inox, cos gunoi, suport tacamuri, sertare interioare, etc.), sisteme de iluminat, blaturi, scaune, placari, samd. In functie de modul de lucru al furnizorului de bucatarii se poate ca acesta sa includa sau nu anumite produse ca fiind in standard.

Foarte important este ca serviciile incluse sa fie clarificate si notate de la inceput pentru a nu exista discutii pe baza acestora, in mod normal acestea sunt obligatorii pentru orice magazin de bucatarii fie ele considerate de lux sau economice – transport, montaj, garantie, certificate conformitate, piese de schimb, service garantie si post-garantie.

comparare oferte mobilier bucatariePentru informatii suplimentare mobila bucatarie va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro

Scavolini showroom Favilla.ro – mobila bucatarie comanda (supermobila.ro)

GD Star Rating
a WordPress rating system