Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaBucatarie de familie – din 1961 si povestea continua

Bucatarie de familie – din 1961 si povestea continua

Bucatarie de familie
Povestea Familie Scavolini: Tradiție, Inovație și Eleganță în Lumea Designului de Interior

În lumea designului de interior, există unele nume care se evidențiază prin tradiție, inovație și eleganță. Una dintre aceste familii remarcabile este familia Scavolini, o afacere italiană cu o lungă istorie în producția de mobilier și amenajări interioare. De-a lungul generațiilor, Scavolini a reușit să creeze un brand de prestigiu, recunoscut pe plan internațional pentru calitatea și stilul inconfundabil al produselor sale. Să explorăm povestea captivantă a acestei familii și contribuția lor la industria designului de interior – un brand, o familie, o Bucatarie de familie.

Fondatori și începuturi:

Familia Scavolini își are rădăcinile în anii ’60, când frații Scavolini și-au început aventura antreprenorială în Pesaro, Italia. Pornind de la o mică afacere de producție de mobilă la comandă, au pus bazele unui imperiu în industria de design interior. Ceea ce i-a diferențiat de alți producători de mobilier a fost pasiunea lor pentru inovație și design contemporan.

Inovație și design revoluționar:

Familia Scavolini a fost mereu în căutarea noilor tendințe și soluții inovatoare pentru a transforma spațiile de locuit în adevărate opere de artă funcționale. Cu un spirit pionier, ei au fost printre primii producători de mobilă care au introdus utilizarea materialelor noi și tehnologii avansate în procesul de producție. Prin colaborarea cu designeri de renume internațional și implicarea constantă în cercetare și dezvoltare, au reușit să creeze piese de mobilier unice, care să reflecte stilul și personalitatea fiecărui client –  sa fie Bucatarie de familie.

Extindere globală și parteneriate de succes:

Odată cu succesul lor în Italia, familia Scavolini și-a extins operațiunile la nivel global, devenind un jucător important în industria designului de interior. Brandul Scavolini este acum prezent în peste 80 de țări și are parteneriate cu arhitecți, designeri și dezvoltatori de proiecte de renume mondial. Prin intermediul showroom-urilor elegante și a rețelei de distribuție extinse, Scavolini oferă clienților din întreaga lume o gamă diversificată de soluții pentru bucătării, băi și mobilier de living, devenind sinonim cu eleganța și rafinamentul italian.

Sustenabilitate și responsabilitate socială:

Pe lângă angajamentul lor față de design și calitate, familia Scavolini acordă o atenție deosebită sustenabilității și responsabilității sociale. În procesul de producție, se utilizează materiale ecologice și sustenabile, iar strategiile lor de afaceri sunt orientate către minimizarea impactului asupra mediului înconjurător. De asemenea, familia Scavolini sprijină numeroase proiecte și organizații umanitare, contribuind la dezvoltarea comunităților locale și promovarea valorilor sociale.

Familia Scavolini reprezintă o poveste de succes în lumea designului de interior, prin combinația unică de tradiție, inovație și eleganță. De-a lungul anilor, ei au reușit să creeze un brand de prestigiu, cu recunoaștere internațională, oferind soluții personalizate și inspirație pentru spațiile de locuit. Cu o pasiune pentru calitate și atenție la detalii, Scavolini continuă să păstreze tradiția familiei într-un mod modern și inovator, reprezentând o sursă de inspirație pentru toți cei care iubesc designul de interior si care doresc o Bucatarie de familie.

 

 

Scavolini – Bucatarie de familie in Romania :

Despre Noi (favilla.ro)Energia colaboratorilor și partenerilor noștri din Italia și din întreaga lume, pasiunea pentru calitate și design italian, rădăcinile puternice din regiuni și mândria valorilor noastre istorice sunt și continuă să fie ingredientele succesului nostru.

Tradiție și calitate în producția de mobilier de bucătărie (supermobila.ro) – Cu o tradiție solidă și o pasiune incontestabilă pentru creație, Scavolini a devenit un exemplu în ceea ce privește calitatea și inovația în designul de mobilier de bucătărie.

 

GD Star Rating
loading...