Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaBIFE-SIM – Targ international de mobila

BIFE-SIM – Targ international de mobila

BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si CCIR organizeaza, in perioada 14-18 septembrie 2016, cea de-a XXV-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, al decoratiunilor si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. In cadrul BIFE-SIM veti gasi toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului. (Despre Bife Sim 2016 )

BIFE-SIM – Targ international de mobilaIn perioada 14-18 septembrie 2016 la cea de-a XXV-a editie a BIFE-SIM, Targ international de mobila, echipamente si accesorii. Scavolini, producatorul de mobilier de bucatarie, living si baie din Italia, este prezent in standul 9 din pavilion C3 in cadrul Bife-Sim2016.


Va asteptam la showroom Bucuresti sau la standul Scavolini pentru a va prezenta detalii si informatii care sa va ajute in alegerea mobilierului si a materialelor in functie de nevoile dumneavoastra. Gama de produse cuprinde mobilier de bucatarie, living si baie la un raport calitate-pret foarte bun, modularitatea si diversitatea finisajelor si materialelor permit realizarea oricarui proiect de design interior.

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom Scavolini Favilla … programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro www.supermobila.ro/

GD Star Rating
loading...
BIFE-SIM – Targ international de mobila, 10.0 out of 10 based on 2 ratings