SuperMobila

HomeSuperMobila

SuperMobila

Având respect pentru timpul dumneavostra, vă propunem cea mai la îndemână metodă pentru a vă alege mobila dorită fie că vă aflaţi in Constanta , Iasi , Ploiesti , Bacau, Bucureşti  sau  în alta localitate .

Consultandu-ne veti  putea în orice moment să va alegeti mobilierul dorit dintr-o gama vasta de  produse de cea mai buna calitate. Va stam la dispozitie cu informatii si consiliere specializata , nu costa nimic sa fiti informati dar lipsa unor informatii va poate costa mult …


Grupul Natuzzi

a fost fondat în 1959 de Pasquale Natuzzi, actualul preşedinte, Chief Executive Officer si Stylist Group. In prezent proiectează, produce şi comercializează canapele, fotolii, accesorii living si este cea mai mare companie de mobilier italian cu o cifra de afaceri de 665, 0 milioane de euro (2008).

Natuzzi este de asemenea lider mondial în tapiţerie din piele cu o cotă de piaţă de 8%, produsele comercializandu-se in magazine din 123 tari (90% din cifra de afaceri este generat în afara Italiei).

 Site Oficial


Compania Scavolini

a fost fondata in Pesaro in 1961, datorita initiativei fratilor Valter si Elvino Scavolini.In doar cativa ani, brand-ul s-a dezvoltat semnificativ, evoluand de la o firma de artizan, la unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier de bucatarie din Italia.

Intre factorii-cheie, aflati la baza succesului Scavolini, se numara: o productie in intregime conceputa si produsa in Italia, o gama de aproximativ 40 de modele si 180 de finisaje si un accent pe design, intotdeauna in conformitate cu cele mai recente tendinte; de asemenea, calitatea exprimata prin alegerea meticuloasa a materialelor, care necesita o selectie riguroasa a furnizorilor, si raportul calitate/pret.

Site Oficial


Designerii de top, calitatea de fabricaţie şi de flexibilitate în design de produs, face din Flou unul dintre principalii producatori de mobilier pentru dormitor. Cele mai multe modele sunt modulare si dau posibilitatea să fie adaptate la cerintele oricarui client, realizand dormitorului un stil distinctiv personal. Astazi produce peste 40 de tipuri de paturi la care se adauga comode, noptiere, dulapuri si accesorii de dormitor (saltele, oglinzi, corpuri de iluminat, etc.).

Site Oficial


Un design atent şi o puternică soluţie inovatoare care creează un farmec aparte; o gamă largă de finisaje la care se alătură seductia de forma; intotdeauna un stil curat şi eficient în definirea modului de viata modern… toate acestea se regasesc in paturile, dulapurile pline de echipamente şi funcţii, unităţile de perete şi accesoriile în jurul căruia spaţiul devine o emoţie pură si poarta un nume Zanette.

 Site Oficial


După 87 de ani de istorie, compania Calligaris priveste spre viitor, investind într-un proiect important pentru utilizarea si pozitionarea brand-ului lor. Un proiect care scoate în evidenţă punctele forte existente, rezultând un univers de produse şi servicii viu, cald şi, în scurt timp accesibil. Îndemânare şi pasiunea sunt valorile care definesc fiabilitatea produselor Calligaris, în condiţii de siguranţă şi design unic. Calligaris oferă o gamă largă de produse pentru zone de luat masa dar si produse pentru toată casa, o lume de calitate si functionalitate intr-o gama variata de materiale si culori.

 Site Oficial


Molteni & C. .. 700.000 panouri din lemn produs într-un an, 7 pe minut. 1000 mile pătrate de panouri, ca distanţa între Milano şi Londra. Tehnologie, design şi cultură folosind material viu, lemn. Ciclu complet de producţie şi de atenţie, personalizate constant la toate etapele de prelucrare. Made in Italia, istorie şi inovare a unei idei antreprenoriale. Astfel, sau aproape la fel, din 1934, atunci când Angelo Molteni au început să construiască calitatea.

 Site Oficial


Pentru transformarea spaţiului nu aveţi nevoie de timp. Nu trebuie să construiţi ziduri. Totul se va schimba şi vor dirija emoţiile: forma, culoare, miros. Acest lucru şi mult mai multe vă propune italianul senzual Ivano Redaelli.El e numit designerul hainelor pentru casă. Numele lui este înscris alături de Emanuel Ungaro şi Ralph Lauren.

Presa mondială adoră stilul de boemă de viaţă „de la Ivano Redaelli”. Mândria fabricii sunt materiale confecţionate artizanal de o calitate superioară de culori aprinse şi plastice, precum şi nuanţelor liniştite de pastel, secretul colorării cărora se păstrează în taină şi se transmite de la tată la fiu de la mijlocul secolului XX.

 Site Oficial


Egozeroventiquattro, fiecare produs vorbeşte despre sine, îşi spune povestea lui si a oamenilor care l-au proiectat. Această colecţie de mobilier, proiectate şi realizate pentru a furniza fiecare zonă a casei, descrie o societate în care anii de experienta, modul de viata, cultura si stilul unic sunt reprezentate fara nicio greseala. Ego024, luxul si arta combinate pentru confortul oamenilor si al caselor deopotriva.

 Site Oficial


“În căutarea comodităţii într-un fotoliu incomod”, astfel se numea proiectul, creat de designerul Bruno Munari în 1950. Este o serie de fotografii, care prezintă conflictul între omul modern şi obiecte. Omul, care încearcă să „cucerească” fotoliul, ia mai multe poziţii, deseori incomode, dar în rezultat totuşi suferă înfrângere.

Stilul inventat de Antonio Citterio este reflectat în mare parte a istoriei Flexform. Flexform colaborează cu designerii, care pot “face” istoria: Cini Boeri, Joe Colombo, Rodolfo Bonetto şi John Hutton, autorul colecţiei proaspete Flexform Mood. Proiectul lui a devenit ca o odă libertăţii şi simplicităţii clasice. Luaţi loc într-un fotoliu Flexform sau culcaţi-vă pe un divan – cine pe cine a cucerit? Cu siguranţă, veţi uita că există vre-un conflict între dumneavoastră şi mobila dumneavoastră, atât de armonioase vor fi senzaţiile. Acestea le garantează Flexform.

 Site Oficial


Check PageRank

Pentru informatii suplimentare, consultanta si consiliere,  va asteptam in showroom Scavolini Favilla

… programati o intalnire favilla.ro/contact/

Detalii site – favilla.ro www.supermobila.ro/

SuperMobila, 10.0 out of 10 based on 1 rating
No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.