Blog

Mobila bucatarie + insula 12

Mobila bucatarie “wenge” 12

 

Spatiul disponibil este compus dintr-un perete 450cm , plus posibilitatea unei insule , zona fiind deschisa spre living .S-a prevazut in cadrul garniturii de mobilier un set de aparate , cuprinzand : cuptor electric ,cuptor microunde , combina frigorifica , plita vetroceramica , chiuveta , baterie ,tocator resturi menajere , masina de spalat rufe cu uscator , racitor vinuri ,doua  hote independente .

Peretele principal al bucatariei s-a placat cu material in culoare usilor , aceeasi culoare fiind  si la  politele luminoase  montate la inaltime .Usile mobilierului sunt din conglomerat furniruit la exterior , structurile modulelor sunt din conglomerat laminat iar blatul de lucru din material stratificat  de 6cm grosime .

 

Insula are in compozitie spatii de depozitat , cu usi si sertare ,  in zona de lucru si loc pentru scaune in partea opusa , in acest fel putand fi folosita si ca loc de luat masa , bar sau zona de lucru  . Design-ul simplu si liniar al compozitiei permite mobilarea zonei de zi in orice stil sau culoare dorita .

 

 

 

 

           

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 6100 euro + tva

-pret aparatura electrocasnica – 4100 euro + tva

 

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.