Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaGAGGENAU -plite cu inductie / FULL SURFACE INDUCTION COOKTOP

GAGGENAU -plite cu inductie / FULL SURFACE INDUCTION COOKTOP

 Diferența este Gaggenau…Gaggenau oferă o gamă largă de plite care oferă o performanță remarcabilă cu design special și impunator în bucătărie. Caracteristicile plitelor pe inductie Gaggenau cuprind toata gama de tipuri de gatire, de la rumenire intensă la putere mare până la foc mic la cea mai mică setare. Puteți alege insa si gaz sau electric clasic, care si ele se pot pot adapta nevoile dvs. de gătit, sau alegeti o combinație de plite Vario -vetro, gaz, inductie, Gaggenau are soluția.

Cu gama Vario de la Gaggenau și tipurile individuale de plite, s-au dezvoltat aparate pe care le puteți selecta complet în funcție de nevoile dvs. personale și de stilul individual de gătit. Una dintre cele mai importante inovații este inducția pe toată suprafața, care stabilește noi standarde în inducție. Acum, pentru prima dată, întreaga suprafață este disponibilă ca o singură zonă mare de gătit.

FULL SURFACE INDUCTION COOKTOP

Întreaga suprafață a blatului poate fi folosită ca o zonă mare de gătit. Vasele de gătit sunt recunoscute și încălzite automat exact acolo unde se află. Operațiunea este controlată intuitiv folosind un afișaj tactil TFT extra mare care arată pozițiile, dimensiunile și formele vaselor de gătit.

Motive pentru care ati alege plita cu inductie de la Gaggenau:

  1. Simplu…mai rapid –  doi litri de apa fierb mult mai rapid cu plita cu inductie Gaggenau fata de plita gaz sau electric (clasic)
  2. Simplu…mai eficient– consum mai mic de energie prin gatirea cu plita bazata pe inductie fata de plitele cu gaz sau electrice (clasice)
  3. Simplu…mai precis – control fin al temepraturii de gatire, posibilitatea mentinerii temperaturii constante chiar si la niveluri joase de temperatura si posibilitatea încălzirii ușoare a alimentelor delicate
  4. Simplu…mai curat – usor si simplu de curatat datorita temperaturii mici la nivelul plitei, alimentele nu se ard la contactul accidental cu suprafata plitei
  5. Simplu…mai sigur -gatit fara pericole de accidentare si ardere, caldura este produsa doar in vasele de gatit si dupa oprire senzorii ne anunta nivelul temperaturii de la suprafata plitei pentru siguranta personala

Simplu…mai usor de gatit pentru oricine, bucatar de ocazie sau profesionist. Gatitul urca la un nivel superior prin prezenta si utilizarea aparatelor electrocasnice Gaggenau in bucatarie, arta se imbina cu tehnologia in viata de zi cu zi…dacă bucătăria este inima casei, Gaggenau este sufletul ei.

Showroom Gaggenau Romania/Bucuresti – Str.Polona, 68 / 0770 957 611

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.