Expozitie de mobilier

    Spatiile mari si deschise permit traficul unui numar mari de vizitatori iar designul exterior nu lasa loc de comentarii . Functioneaza reteaua de transport subteran iar statia de taximetre e plina , intrarea se face pe baza de cartele magnetice si curios chiar si iesirea este contorizata prin aceleasi cartele magnetice .

 Suntem deja intr-un oras , numele de Salon international de mobila nu prea isi are rostul , este un oras , o industrie , un mod de viata … Traseele sunt bine stiute , harta cu impartirea pe categorii a pavilioanelor este prima grija  iar apoi organizarea in functie de prioritati …  timpul este inamicul numarul unu in aceasta saptamana .

In interiorul pavilioanelor nu mai e loc de intrebari , de explicatii si de relaxare nici nu poate fi vorba .

 E mobila peste tot si nu orice mobila … calitatea este pe primul loc si modul de prezentare este ridicat la rang de arta . Totul este simplu si complicat in acelasi timp , detaliile sunt importante dar oaspetii par cei mai importanti …

 

Raspunsul vizitatorilor este pe acelasi nivel –  costume , tinuta office , liniste , respect si bun simt … E ceva ce tine de naturalul situatiei , e o simpla intalnire intre oameni ce iubesc frumosul in mobila.

Mobila de aici atrage vizitatori din toate colturile lumii si acum vedem si de ce . Nimic nu este lasat la voia intamplarii si in fiecare zona este cineva care iti poate da informatii despre ceea ce te intereseaza .

Timpul este singurl dusman adevarat in aceasta perioada .O saptamana nu este suficient sa vezi si sa intelegi ceea ce se intampla aici .

Sunt multi vizitatori  din Romania si majoritatea sunt in cautare de idei , de mobilier si mai sunt si profesionistii din domeniu … nu sunt hoti , nu cersesc , nu cara mobila ci poate doar propriile bagaje in drum spre hotel . Traim in Romania si asta nu ne da dreptul sa fim inferiori . Rau e ca totusi cei ca organizeaza BIFE nu sunt si ei aici … asta e , poate alta data .

La revedere MILANO 2008 … noroc bun BIFE 2008

 

 

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.