Blog

Concurs design mobilier

Concurs Design Leader

Class Living organizeaza concursul Design Leader pentru sustinerea tinerelor talente romanesti in acest domeniu. Castigatorii desemnati vor beneficia de promovare si sprijin financiar din partea companiei Class Living. Participantii cu studii de design, arhitectura, grafica, arte plastice pot fi din orice oras din Romania si trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

Tema concursului: design de mobilier
Proiectele vor fi predate direct sau trimise prin posta cu confirmare de primire din 29 septembrie pana in 15 decembrie, pe adresa : Av. Gh. Marasoiu, nr. 11, sect. 1, cod 011907, Bucuresti. Un juriu specializat va desemna castigatorii in perioada 15 februarie – 1 martie. 

Prezentarea proiectelor:
Trebuie predat obligatoriu: proiectul printat pe una sau mai multe planse 100 cm/70 cm intr-o tehnica la alegere si un CD care sa contina plansele complete in format digital high resolution.
Plansele trebuie sa contina: schite, perspective/randuri 3D si desene tehnice cotate, care sa confirme posibilitatea executiei practice a obiectului respectiv si un text in care sa-ti prezinte conceptul. 

Premiile concursului:
Class Living va oferi 3 premii ce constau in sustinerea si sponsorizarea unor burse in domeniul designului de interior si a amenajarilor interioare, deplasari la cei mai mari producatori de mobilier italian ai momentului si la cele mai renumite targuri de design si mobilier din Europa.
De asemenea, Class Living va sustine financiar productia proiectelor castigatoare. Aceste obiecte le va prezenta si comercializa atat in propriul showroom cat si la diverse targuri internationale precum Milano si Paris. 

Criterii  de evaluare:
-originalitate
– inovativitate
– design in executie
– viabilitate tehnica si economica

Acest regulament constituie parte integranta din regulamentul oficial de concurs. Pentru informatii suplimentare accesati site-ul: www.classliving.ro 

Cateva idei deja puse in practica de altii …

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.