Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaColaborari arhitecti, designeri, profesionisti in amenajari interioare

Colaborari arhitecti, designeri, profesionisti in amenajari interioare

Suntem deschisi la parteneriate si colaborari cu sens dublu, prin intermediul conexiunilor formate de fiecare dintre noi in amenajari interioare – proiectare, schite, mobilier, electrocasnice, accesorii si decoratiuni. Ne dorim o dezvoltare comuna, intr-un sistem corect si normal, care sa duca la cresterea calitatii in amenajari interioare si nu numai. Credem ca fiecare dintre noi poate aduce plus valoare unui proiect prin tratarea lucrurilor profesionist si  prin cunostintele/experienta din domeniul in care isi desfasoara activitatea.  Proiectele de calitate se implementeaza cu oameni, servicii si produse de calitate…Pentru acest lucru avem nevoie de o echipa formata din specialisti pe fiecare domeniu si etapa in parte, nu putem face fiecare totul si intotdeauna…

Hai sa ne intalnim, la noi sau la voi … avand in vedere conditiile actuale, daca se poate sa ne contactati inainte pentru a nu ne suprapune cu alte intalniri si a avea timp de o cafea si o discutie linistita. Dupa vizionarea showroom-ului si a produselor, speram ca putem incheia un parteneriat pentru un viitor mai bun al tuturor, de la furnizori pana la clienti multumiti.

Noi, specializati in bucatarii (mobilier si electrocasnice de calitate superioara),…va invitam sa ne intalnim 😊

Un showroom special pentru profesionistii sau amatorii de calitate si lux in bucatariile din Romania.

Am ales produse germane de top pentru colaboratorii si clientii care doresc sa foloseasca  si sa beneficieze de toate caracteristicile produselor Gaggenau (electrocasnice incorporabile pentru bucatarie) si Warendorf (mobilier bucatarie) in proiectele si locuintele in lucru acum sau cele din viitor.

Tocmai de aceea, in showroom-ul din Bucuresti, Str. Polona, nr.68 am creat un showroom cu testare, dedicat celor doua marci premium, GAGGENAU si WARENDORF  – Made In Germany. Aici, persoanele din domeniile: design interior, amenajari interioare, dezvoltatori imobiliari, sau persoane private interesate de amenajarea si utilarea unei bucatarii de nivel inalt calitativ,  pot testa caracteristicile mobilierului de bucatarie Warendorf  si a aparatelor electrocasnice Gaggenau apreciate la nivel mondial, expuse pentru prima data intr-un singur showroom in Romania!
        Aveti ocazia de a le testa, veti putea observa cum functioneaza aceste produse si cum se diferentiaza acestea fata de altele  existente pe piata.

g.page/Gaggenau_Romania_Showroom?share – locatie Showroom Gaggenau/Warendorf 

www.gaggenau.com/global  – The difference is Gaggenau

warendorf.com/en/    – Warendorf die küche

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.