Blog

HomeAmenajare interioara si mobilier comandaAranjament mobilier bucatarie 15

Aranjament mobilier bucatarie 15

Compozitie mobilier bucatarie – 15

 

 

Aranjamentul mobilierului de bucatarie  a fost ales special pentru o familie cu copii  . S-a incercat acoperirea cat mai mult a spatiului disponibil , pentru a mari cat mai mult necesitatile de zi cu zi , folosindu-se cat mai mult blat de lucru dar in acelasi timp si maximizand spatiile de depozitare . In plus prin dispunerea unei suprafete libere de blat s-a realizat un loc de luat masa , ideal pentru mesele copiilor sau micul dejun in familie .

 

 

Dispunerea corpurilor de mobilier pe cei patru pereti ai camerei s-a facut tinand cont de caile de acces , fereastra si instalatiile de climatizare ;s-au folosit  corpuri de mobilier cu manere incastrate pentru  a incerca marirea spatiilor de trecere .

 

 

 

Mobila de bucatarie prezinta ,in plus fata de modulele standard ,corpuri cu sertare mari (90cm) , corpuri de colt (90*90cm) , corpuri suspendate cu deschidere verticala  , in combinatii de sticla si conglomerat furniruit . Blatul propus este laminat de grosime 7.5cm cu cant metalic si inaltare de 8cm din aluminiu .Aparatura incastrata are in componenta  cuptor, plita, hota ,chiuveta ,baterie ,masina de spalat vase , alaturi de care s-a dispus o combina frigorifica side-by-side –independenta .

          

 

 

 

 

 

Oferta reala

-pret aproximativ mobilier import Italia – 7800 euro+tva

-pret aparatura – 2350 euro+tva

 

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.