Supermobila

Oferte Speciale

Ofertele speciale sunt in limita stocului disponibil si in functie de dinamica comerciala pot aparea noi variante.

Baltimora este o bucatarie de tip clasic dar un clasic nou pentru o casă contemporană. Sofisticata dar si cu dragoste pentru tradiție îmbină fascinația trecutului cu un concept elegant contemporan.

Bucataria Baltimora dispune de toate căldura si armonia lemnului împreună cu finisaje fără precedent și soluții tehnologice moderne si ecologice :

  • structura de 18mm din conglomerat hidrofug (max.10% in 24h) si cu continut minim de formaldehida (F****)
  • usi de grosime 21mm din lemn (cires, stejar, frasin) sau cu rama din lemn (tei) si panou central din MDF
  • sertare din fag cu deschidere de 50cm, sisteme de inchidere “soft” si incarcare maxima de 50kg.
  • blat granit

Structurile si usile pot fi in finisaje de lemn (nuc, stejar), lemn vopsit (alb, rosu, albastru, verde, maro, crem) sau vopsit opac (alb, bej, rosu, verde, negru).

Proiectul Motus reunește funcții de divertisment, intimitate si familiaritate, folosind elemente “independente”, care pot fi puse totusi împreună, și chiar și recombinate-a lungul timpului, în funcție de spațiul disponibil și necesitățile funcționale. Ideea de bucătărie și living evoluează în libertate creativă totală. O nouă propunere Scavolini care permite unui număr infinit de configurații surprinzătoare nu numai pentru liniile sale neobișnuite, dar si în designul său esențial și elegant, cu detalii care dezvaluie o noua identitate a mediului în care lucrăm și trăim astăzi. Motus include deschiderea asimetrică a ușii, fără mâner, interpretarea unică a ușii de sticlă, geometria sertarului fasonat, noile unități insulare și peninsula; și gama cromatică sofisticată a elementelor .

  • structura de 18mm din conglomerat hidrofug (max.10% in 24h) si cu continut minim de formaldehida (F****)
  • usi de grosime 22mm din conglomerat cu continut redus de formaldehida, laminate sau vopsite
  • sertare metalice cu deschidere de 50cm, sisteme de inchidere “soft” si incarcare maxima de 50kg.
  • blat quartz 3cm

Mai multe oferte in curand!