Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

+(1) 212-556-3622

Montaj mobilier

HomeMontaj mobilier

Dupa alegerea produselor de mobilier (consiliere) si a accesoriilor si ulterior comandarea-achizitionarea (oferte)  lor pare ca nu mai poate interveni ceva care sa strice planul final, imaginat si asteptat sa devina realitate  … Livrarea ,montajul si instalarea produselor in amenajarile interioare este etapa care necesita cea mai multa atentie datorita importantei detaliilor in acest domeniu . Nu se aduc piese ,cutii si colete ci o idee care s-a transformat cu greu intr-un concept , un gând devenit realitate si o parte din casă . Pentru reusita acestei etape trebuie sa actioneze o ECHIPĂ – beneficiar ,consilier,montator .

montaj-mobilier

Important in aceasta etapă este cine monteaza (experienta ,abilitati ,calificare , identificare solutii )  si  cum monteaza ( responsabilitate , planificare , obiective )  .  Urmarirea si verificarea se poate face in timpul montajului dar alaturi de cele doua   este  bine sa se aleaga si o echipa de montaj  responsabila si care sa ofere incredere .

 

Daca va schimbati locuintmontaj bucatarie scavolinia sau achizitionati mobilier si nu sunteti multumit de optiunile date de furnizor puteti apela la o echipa de profesionisti cu experienta in montarea si instalarea produselor de calitate superioara , experienta de peste 20 ani in colaborarea cu cei mai mari producatori din Italia . Trimiteti un mesaj la contact@supermobila.ro cu informatiile necesare si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil .

 

exemple (mesaj simplu )

  • montaj mobilier bucatarie Scavolini conform schita atasata (fisier atasat !)
  • demontare si montare mobilier conform pozelor atasate (poze atasate !)
  • montaj mobilier in Constanta , conform anexei contract , schita si dimensiuni  (atasate !)
  • montaj mobilier bucatarie , dressing , paturi la adresa . .  .  . . .
  • montaj mobilier in Cluj-Napoca in perioada ………….. , mobila achizitionata de la producator ………, produsele conform site ……. (link produse)
  • montaj trei dormitoare complete   , biblioteca  si bucatarie Scavolini , nr.telefon contact …………
  • demontare si montare bucatarie Baltimora ,Scavolini Italia , atasez poza .Adresa este ………..