Blog

Showroom mobila Scavolini

Showroom mobila Scavolini – mobilier bucatarii, living si bai

In zona centrala a Bucurestiului va asteapta  Scavolini (Dorobanti 172),scavolini magazin prezentare romania showroom exclusiv cu mobilier de bucatarie, living si baie al producatorului italian. Sub conceptul „tailor made – croit special pentru tine”  showroom-ul stă la dispoziția clienților cu servicii care vor satisface cele mai pretențioase cerințe. Toți clienții vor beneficia de sfaturile și experiența unor arhitecți pe întreg procesul achiziționării și instalării în locuință a mobilei mult visate, aceasta fiind ”croită” special pe nevoile fiecăruia. Intimitate, profesionalism si produse de calitate, toate pot fi gasite intr-un showroom Scavolini.

Scavolini Store nu este doar un magazin de prezentare ci si un loc unde puteti gasi toate informatiile necesare in amenajari interioare. Toti cei interesati, arhitecti, constructori, dezvoltatori imobiliari, specialisti in design interior sau pasionati de mobila de calitate, sunt asteptati in acest spatiu pentru a beneficia de experienta si consiliere in amenajarea bucatariilor. Sunt disponibile cataloage, mostre, program de proiectare dedicat si multa pasiune in amenajarea spatiilor interioare si organizarea lor pana la ultimele detalii.

Scavolini are o istorie de peste 50 de ani in productia de mobilier pentru bucatarie si din anii ’80 se mandreste cu locul intai in inimile italienilor fiind recunoscuta ca “cea mai iubita mobila de bucatarie din Italia”. Acum Scavolini se poate achizitiona in  de 50 de tari de pe toate continentele avand peste 1000 de magazine.

scavolini bucatarii romania lume

In Romania showroom exclusiv Scavolini este in Bucuresti dar acesta poate asigura serviciile si produsele acestui producator italian in toata tara, de la proiectare si consiliere la livrarea si montajul bucatariilor. Orice produs disponibil in gama de mobilier Scavolini este acum adus si in Romania, la comanda sau din stoc, cu sau fara aparatura electrocasnica.

 

Showroom-ul Scavolini by Modool – strada Radu Calomfirescu, nr.13 Calea Dorobanti, 172, Sector 1 ,Bucuresti – programare intalniri CONTACT Showroom Scavolini

 

Pentru detalii si informatii – amenajari interioare, proiectare, mobilier (bucatarii,living,baie) ne puteti contacta si la contact@supermobila.ro

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.