Schita bucatarie 3m+

Schita bucatarie 3m+

Bucatarie simpla, in linie dreapta, cu plita, chiuveta 2 cuve, masina spalat vase 45cm, cuptor si hota. Corpurile de baza avand modul cu sertare si cu usi,  masina de spalat cu usa simpla sau doua fronturi de sertare. Interioarele dotate cu cos de gunoi (selectiv), suport pentru detergent, cosuri metalice 15cm, suport de tacamuri, polite simple sau cosuri metalice extractibile.

bucatarie 3m

Corpurile suspendate pot fi la inaltimi variabile (36-103cm) si poti fi utilizate in combinatii cu inaltimi si profunzimi diferite (36-60cm), cu utilizare de polite simple sau corpuri deschise de diferite culori. Hota incorporabila sau independenta are posibilitatea de a fi folosita cu evacuare in exterior (recomandat) sau cu filtre carbon.

bucatarie bloc

Pentru o accesorizare completa se poate introduce un sistem de iluminare, picurator in corp suspendat, tocator resturi menajere, prinze in blat sau sub corpurile suspendate. Design-ul final este dat de finisajul usilor si al blatului de lucru (cu sau fara placare perete) avand de ales intre culori din RAL  sau finisaje de lemn, respectiv pentru blat un model laminat sau quartz.

schita bucatarie 3m+

Consiliere si proiectare amenajare interioara – mobilier de bucatarie – schite de lucru si idei

contact@supermobila.ro

 

 

 

No Comments

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.