Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

+(1) 212-556-3622

PREMIUM

HomePREMIUM

Poliform

  Poliform a fost înființată în anul 1970 pornind de la un mic magazin artizan de datând din 1942.Chiar de la început compania nu a făcut nici un secret – obiectivul a fost de a exploata întregul potențial al liniei de producție automatizate prin metode de monitorizarea în mod constant a schimbarilor din piata. Poliform s-a adaptat continuu la gama de propuneri  de pe piata de mobilier, demonstrând o capacitate adânc în colectarea cerințele și gusturile unui public eterogen și internațional , pentru a anticipa și interpreta tendințele .Marca  Poliform  este astăzi sinonim cu stilul de viață de lux și de excelență în calitate .Poliform  include sisteme si mobilier pentru toata casa:accesorii , biblioteci, dulapuri și paturi. În 1996, compania a adaugat bucatarii la colecția sa, prin achiziționarea de brand Varenna, în vigoare din 2006. În 2006, compania a lansat primul său colectie de canapele și fotolii.

Poliform – site official

 Flou

Designerii de top, calitatea de fabricaţie şi de flexibilitate în design de produs, face din Flou unul dintre principalii producatori de mobilier pentru dormitor. Cele mai multe modele sunt modulare si dau posibilitatea să fie adaptate la cerintele oricarui client, realizand dormitorului un stil distinctiv personal. Astazi produce peste 40 de tipuri de paturi la care se adauga comode, noptiere, dulapuri si accesorii de dormitor (saltele, oglinzi, corpuri de iluminat, etc.).

Site oficial : FLOU

 

Molteni & C

Molteni & C. .. 700.000 panouri din lemn produs într-un an, 7 pe minut. 1000 mile pătrate de panouri, ca distanţa între Milano şi Londra. Tehnologie, design şi cultură folosind material viu, lemn. Ciclu complet de producţie şi de atenţie, personalizate constant la toate etapele de prelucrare. Made in Italia, istorie şi inovare a unei idei antreprenoriale. Astfel, sau aproape la fel, din 1934, atunci când Angelo Molteni au început să construiască calitatea.

Site oficial :  Molteni&CO

Selva

Selva despre Selva : „Ceea ce ne inspiră este iubirea de oameni.Pentru că nu vrem doar sa producem mobilier – ne dorim  a crea un mediu în care oamenii sunt fericiți.Aceste eforturi ne motiveze din nou și din nou, cu idei noi. Idei cu care  dorim generarea de  noi forțe creatoare pentru stilul de viață al mileniului desfășurare. Numele vine de la Selva un sentiment cosmopolit de viață și de gândire multicultural.Inspirații din toate epocile și culturile sunt contopite împreună în idei noi și exclusive. Linia noastra de produse variate deschide posibilitatea pentru toți cei în căutare de ceva special pentru a personaliza si crea  propria lor lume.”

Site oficial :  SELVA

Porada

Totul e “născut din dragostea de lemn”. Din lemn masiv, lucrat cu măiestrie de cei care știu cum să il  transforme intr-o opera de arta.Porada își are originea in această pasiune. Ea a fost fondată în 1968 de Luigi Allievi, cu scopul de a extinde producția de scaune, care a început în 1948. Excelenta calitate și experiența considerabilă în fabricarea produselor din lemn , a dat companiei o identitate solidă și bine definita. Porada se exprimă în zilele noastre în produse rafinate de calitate superioara  care contribuie la realizarea  unui mediu primitor , special , practic  si uneori si spectaculos prin design si finisaj .

Site oficial : PORADA

 

Gandia Blasco

Site oficial :      Gandia Blasco – colection        GAN rugs – covoare

 

Site oficial :  DADA bucatarii

 

Site oficial – INGO MAURER

 

Site oficial : MORFEUS saltele

2 Comments

POST A COMMENT