Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

+(1) 212-556-3622

POPULAR

HomePOPULAR

 

 Calligaris

După 87 de ani de istorie, compania Calligaris priveste spre viitor, investind într-un proiect important pentru utilizarea si pozitionarea brand-ului lor. Un proiect care scoate în evidenţă punctele forte existente, rezultând un univers de produse şi servicii viu, cald şi, în scurt timp accesibil. Îndemânare şi pasiunea sunt valorile care definesc fiabilitatea produselor Calligaris, în condiţii de siguranţă şi design unic. Calligaris oferă o gamă largă de produse pentru zone de luat masa dar si produse pentru toată casa, o lume de calitate si functionalitate intr-o gama variata de materiale si culori .

Site oficial :   Calligaris

 

 DALL’AGNESE

Dall’Agnese: o companie la dispoziție de confortul dumneavoastra.

Primul angajament Dall’Agnese este să se asigure clientul ca poate obține o gamă largă și completă de mobilier, de lacamersa de zi la zona de dormit, inclusiv o gamă bogată de mobilier ocazional si accesorii.Scopul principal este de a garanta calitatea și expertiză pentru toți cei care iubesc mobilierul fabricat în Italia, pentru cei care cred în proiectarea Made in Italy și in cei care sunt încă purtătorul de cuvânt al unei antreprenoriatului născut în trecut.
Dall’Agnese are o istorie importantă în sectorul de mobilier ,din 1948 fabrica a jucat un rol activ pe piata prin introducerea de produse noi de înaltă calitate în conformitate cu tendințele de timp.Scopul afaceri a rămas neschimbat de-a lungul anilor: crearea mobilier complet fără a apela la fabrici exterioare, luând parte la fiecare etapă a procesului de fabricație, de la materii prime la produse finite, fiind versatil și luând modificări ca stimulente pentru a îmbunătăți.
Gama  Dall’Agnese  este “locul” ideal pentru a veni în contact cu sortiment complet de colecții , de la mobilier clasic la noi colecții de design, set cu accesorii si canapele .  – site official – Dall’Agnese

Site official : Dall’Agnese

 

 

 

Zanette

Un design atent şi o puternică soluţie inovatoare care creează un farmec aparte; o gamă largă de finisaje la care se alătură seductia de forma; intotdeauna un stil curat şi eficient în definirea modului de viata modern… toate acestea se regasesc in paturile, dulapurile pline de echipamente şi funcţii, unităţile de perete şi accesoriile în jurul căruia spaţiul devine o emoţie pură si poarta un nume Zanette.

Site oficial : ZANETTE

 

Site oficial:  DOIMO cucine

 

Site oficial : DORELAN

 

Site oficial : MARTEX

 

 

No Comments

POST A COMMENT