Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

+(1) 212-556-3622

LUXURY

HomeLUXURY

 

 Flexform

“În căutarea comodităţii într-un fotoliu incomod”, astfel se numea proiectul, creat de designerul Bruno Munari în 1950. Este o serie de fotografii, care prezintă conflictul între omul modern şi obiecte. Omul, care încearcă să „cucerească” fotoliul, ia mai multe poziţii, deseori incomode, dar în rezultat totuşi suferă înfrângere. Stilul inventat de Antonio Citterio este reflectat în mare parte a istoriei Flexform. Flexform colaborează cu designerii, care pot “face” istoria: Cini Boeri, Joe Colombo, Rodolfo Bonetto şi John Hutton, autorul colecţiei proaspete Flexform Mood. Proiectul lui a devenit ca o odă libertăţii şi simplicităţii clasice. Luaţi loc într-un fotoliu Flexform sau culcaţi-vă pe un divan – cine pe cine a cucerit? Cu siguranţă, veţi uita că există vre-un conflict între dumneavoastră şi mobila dumneavoastră, atât de armonioase vor fi senzaţiile. Acestea le garantează Flexform .

Site oficial :               Flexform

 

Egozeroventiquattro -EGO024

Egozeroventiquattro, fiecare produs vorbeşte despre sine, îşi spune povestea lui si a oamenilor care l-au proiectat. Această colecţie de mobilier, proiectate şi realizate pentru a furniza fiecare zonă a casei, descrie o societate în care anii de experienta, modul de viata, cultura si stilul unic sunt reprezentate fara nicio greseala. Ego024, luxul si arta combinate pentru confortul oamenilor si al caselor deopotriva.

Site oficial :    Egozeroventiquattro

 

 Ivano Redaelli

Pentru transformarea spaţiului nu aveţi nevoie de timp. Nu trebuie să construiţi ziduri. Totul se va schimba şi vor dirija emoţiile: forma, culoare, miros. Acest lucru şi mult mai multe vă propune italianul senzual Ivano Redaelli.El e numit designerul hainelor pentru casă. Numele lui este înscris alături de Emanuel Ungaro şi Ralph Lauren. Presa mondială adoră stilul de boemă de viaţă „de la Ivano Redaelli”. Mândria fabricii sunt materiale confecţionate artizanal de o calitate superioară de culori aprinse şi plastice, precum şi nuanţelor liniştite de pastel, secretul colorării cărora se păstrează în taină şi se transmite de la tată la fiu de la mijlocul secolului XX.

Site oficial :  IvanoRedaelli

 

 Arclinea – site oficial

 

Driade – site oficial

 

KNOLL- site oficial

No Comments

POST A COMMENT