Calitate, confort si design de mobilier

Blaturi bucatarie quartz/cuart

Blaturi bucatarie quartz/cuart

Blaturile din quartz sunt aparute relativ recent, dar castiga tot mai mult teren. Quartzul este cea mai rezistenta piatra minerala dupa diamant,safir si topaz. Are o duritate de 7 pe scara Mohs, fata de cea a diamantului care are 10 Mohs. Quartul nu se zgarie in contact cu alte metale sau alte materiale similare ceea ce il face un material foarte practic si rezistent. Alte denumiri ale Quartzului Compozit : Cuart, Cuart Compozit, Granit Compozit. Principalele avantaje ale alegerii unui blat de quartz:

– finisaje, culori si profile ce pot fi folosite in orice stil de amenajare
– rezistent
– usor de intretinut si curatat
– material antibacterian – o suprafata de lucru igienica

Blaturile din quartz sunt produse  in numeroase varietati de culori si texturi, au un aspect unic, stralucitor si durabil, ceea ce face din quartz face alegerea ideala pentru o multitudine de produse folosite in amenajarile interioare in afara de blaturi si insule de bucatarie  fiind folosite si pentru blaturi de baie, pardoseli, placari scari interioare, glafuri, diverse suprafete de lucru in domeniul  medical, alimentar, public.

Blaturi bucatarie quartz cuart culori

In functie de stilul si modelul mobilierului se poate opta pentru un tip de profil clasic sau special, cu grosimi intre 2 si 6cm, simplu sau combinat in doua culori. Chiar daca quartz-ul este un material dur se pot realiza diferite tipuri de cant ale blaturilor si chiar si chiuvete din acelasi material pentru un aspect si un design special al bucatariei.

Blaturi bucatarie quartz cuart profile

Pentru informatii suplimentare, detalii si oferte de pret ne puteti contacta direct prin email la adresa contact@supermobila.ro .